Samsung GALAXY Note III la bursa zvonurilor cu 3 GB memorie RAM

0
480

Circulă multe informații legate de Samsung GALAXY Note III și asta cu luni bune înainte de lansarea preconizată pentru IFA Berlin 2013 de la sfârșitul lui august și începutul lui septembrie. Acolo au fost lansate și GALAXY Note din prima generație în 2011 și Note II în 2012.

Publicitate

Samsung mizează pe GALAXY Note III într-o revigorare a vânzărilor de terminale high-end. Mai ales că se spune că ar fi ales să lanseze primul lor smartphone cu Tizen OS prin octombrie sau noiembrie față de termenul inițial care se situa prin august sau septembrie.

thumb (12)

Un site de știri din Coreea de Sud relevă că Samsung GALAXY Note III ar încorpora 3 GB memorie RAM, la fel și LG ar pune aceeași cantitate de memorie RAM în viitorul lor super-smartphone LG Optimus G2. Să facem o mică recapitulare a informațiilor legate de GALAXY Note III: display Super AMOLED de 5.99 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 800 la 2.3 GHz, Adreno 330 GPU, 3 GB memorie RAM, Android 4.2.2 Jelly Bean, 4G / LTE, cameră principală de 13 Megapixeli, 182 gr. și 8 mm grosime.

Va fi interesant de văzut ce baterie vor aduce la Note III. Se știe că Qualcomm Snapdragon 800 este destul de frugal din acest punct de vedere. Prevăd că GALAXY Note III va mai stabili niște referințe prin testele de benchmark.