Sony prezintă o boxă de pus în jurul gâtului: SRS-NB10 Wireless Neckband Speaker

0
1281

Nu ştiu dacă ştiţi, dar pe lângă boxele tip breloc, cele portabile de mari dimensiuni, dar şi cele cilindrice îndesate în suportul pentru băuturi de la bicicletă, mai există un format. E vorba despre boxele purtate în jurul gâtului, iar Sony tocmai a lansat una nouă: Sony SRS-NB10. Avantajul său? Autonomia!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest Neckband speaker este o boxă wireless, care îţi permite să preiei apeluri, să asculţi muzică şi asta fără să îţi faci griji cu privire la căşti, la a îi auzi pe cei din jur sau la mâinile ocupate cu vreo boxă. Aparent s-a înregistrat o creştere a popularităţii acestui tip de boxe în ultima vreme, deşi lumea se poate uita ciudat la tine dacă porţi una pe stradă.

Sony SRS-NB10 este gândit că un dispozitiv confortabil, care se poate purta pe omoplaţi ore bune. Are un difuzor full range, funcţie Bass Boost cu radiator pasiv, dar şi compatibilitate cu Bluetooth 5.1, cu acoperire pe 30 de metri. Vine cu suport pentru codecuri SBC şi AAC, dar şi o gamă de frecvenţe între 20 Hz şi 20,00 Hz. Oferă apeluri clare şi poate fi conectat la un televizor, telefon sau alte surse de conţinuturi cu Bluetooth. Boxa foloseşte tehnologie Voice Pickup cu un sistem beam forming, care include două microfoane combinate cu procesare avansată a semnalului.

Puteţi conecta două dispozitive simultan, existând şi suport pentru conexiune multi point. Autonomia produsului ajunge la 20 de ore şi avem parte şi de încărcare rapidă via USB-C. Gadgetul cântăreşte doar 113 grame şi va începe să fie vândut din septembrie la suma de 150 de euro.