Analistul Ming-Chi Kuo susține că Apple va lansa un MacBook Pro cu ecran Mini-LED în acest an

0
1404
Mini-LED
Analistul Ming-Chi Kuo susține că Apple va lansa un MacBook Pro cu ecran Mini-LED în acest an

Zvonurile cu privire la un nou MacBook Pro se țin lanț. Nu de mult aflam că acest model va sosi cu un procesor Apple M1X la interior. Astăzi, analistul Ming-Chi Kuo a dezvăluit că acesta va fi primul notebook din portofoliul companiei cu ecran Mini-LED. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Potrivit publicației 9To5Mac, analistul susține că producătorul american va începe producția MacBook-urilor Pro de 14 și 16 inch în al treilea trimestru din acest an. Kuo mai spune că Apple plănuiește includerea unui display Mini-LED pe acest notebook-uri, după o “perioadă de testare” în cazul noului iPad Pro cu ecran Mini-LED. Totodată, compania ar plănui integrarea unui asemenea panou pe mai multe dispozitive.

Tehnologie Mini LED este foarte interesantă întrucât aduce multe avantaje ale panourilor OLED. Vorbim despre contrast sporit, culori dinamice și un negru foarte adânc. Totuși, în cazul acestui tip de panou nu există riscul de burn-in (arderea pixelilor pe display). În trecut Kuo a mai spus că noile MacBook-uri vor avea un design nou, cu muchii drepte în stil iPhone 12. Totodată, la interior se va regăsi un procesor de nouă generație, cunoscut și drept Apple M1X.

Analistul a adăugat că display-ul Mini LED de pe acest MacBook Pro va sosi și pe alt model ce urmează să debuteze în 2022. Potrivit zvonurilor ar fi vorba despre noua generație MacBook Air. Acest model ar sosi cu un procesor Apple M2 la interior, iar design-ul ar fi de asemenea schimbat. Alte zvonuri aduc în discuție readucerea încărcătorului magnetic MagSafe, dar și adăugarea unui slot pentru cardurile SD. Vă recomandăm totuși să priviți cu o ușoară reticență zvonurile. Chiar dacă analistul a oferit de-a lungul timpului leak-uri exacte, informațiile sunt momentan la nivel de zvon.