Sony pregăteşte 3 noi playere Walkman pentru lansare în acest an

0
1440

Îşi mai aminteşte cineva de Sony Walkman? Nu mă refer la playerele hi res exclusiviste pe care le lansează japonezii din când în când, ci la playerul cu casete de pe vremuri. Acela a fost un best seller şi mulţi dintre noi aspiram la aşa ceva în anii 90, când ascultam casete cu 3 Sud Est sau Compact la Walkman. În 2017 ar trebui să ne pregătim de 3 modele noi ale playerului, dar uitaţi de casete şi pregătiţi-vă de acustică high end.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iPod-ul poate fi învinuit că a îngropat terminalele Walkman, atât de rău încât până şi seria de telefoane W de la Sony Ericsson s-a dat dusă. Partea bună e că brandul Walkman rămâne activ şi în ziua de azi, dar în zona muzicii digitale. Pentru anul curent ni se pregătesc 3 modele: NW-A45, NW-A46 şi NW-A47, judecând după cele mai noi scăpări online.

Toate modelele au primit certificarea FCC şi ele vin în completarea lui Sony Walkman NW-A35, deja lansat în acest an, sub forma unui player digital Hi-Res care încape în buzunar. Din păcate nu ştim şi dotările noilor playere. Ce ştim totuşi e că A45 va avea 16 GB spaţiu de stocare, A46 ajunge la 32 GB, iar A47 la 64 GB. Zvonurile afirmă şi că vom primi baterii mai mari decât am văzut la NW-A35, care deja impresiona prin cele 45 de ore de playback pe care le oferea.

Mai venea şi cu NFC şi Bluetooth, lucru pe care îl aşteptăm şi pe noile playere. Acustica Hi-Res şi căştile high end sunt musai de avut la pachet. Atenţie totuşi la preţ, pentru că modelul NW-A35 costa în jur de 220 dolari.