iPod Touch revine în 2021 cu design stil iPhone 12; Va sosi la toamnă

0
1476

Ultimul produs Apple pe care mă aşteptam să îl văd scăpat în primăvara lui 2021 este un… iPod Touch. Acesta a apărut pe web într-o serie de imagini care indică un design în stil iPhone 12. Aflăm şi că va sosi în această toamnă, iar designul va implica un ecran cu muchii foarte înguste.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Informaţiile vin de la sursa celor de la MacRumors, Steve Mosser. El a citat un utilizator Twitter numit AppleLe257, care a partajat randari ale noului iPod. Dispozitivul va avea muchii plate, în stil iPhone 12, care şi el evoca amintirea lui iPhone 4 şi a designului său. iPod Touch 2021 are o cameră singulară în spate (cu bliţ LED în spate) şi ar urma să debuteze odată cu iPhone 13 la toamnă. Produsul va sosi în multiple variante de culoare, iar zona frontală ar putea include fie un breton cu senzor Face ID sau un buton Home cu Touch ID.

Ultimul iPod Touch a fost lansat în 2019, cu un ecran mic de 4 inch, cu muchii destul de groase în jurul său. Acum am putea vedea un model mai generos ca diagonală, la 5.4 sau 6.1 inch. Se discută în zvonuri şi despre integrarea unui cititor de amprente într-un buton în stil iPad Air (2020), dar nimic nu e sigur. Dacă ar fi să speculăm, am putea prezice că noul iPod Touch va include un procesor Apple A13 sau A14, 3 sau 4 GB RAM şi cel puţin 64 GB stocare. Camera principală şi cea selfie au probabil 12 MP.

De remarcat şi că la toamnă Apple iPod împlineşte 20 de ani şi va aniversa acel moment special, poate şi cu un re-release, cine ştie? Preţul lui iPod Touch 2021 ar urma să fie în jur de 299 dolari.