Sony LSPX-S3 este o boxă wireless din sticlă care imită design-ul unei lămpi și oferă o autonomie de 8 ore

0
836
Sony LSPX-S3
Sony LSPX-S3 este o boxă wireless din sticlă care imită design-ul unei lămpi și oferă o autonomie de 8 ore

Dacă v-ați “plictisit” de design-ul convențional al boxelor portabile, astăzi a fost anunțat modelul Sony LSPX-S3. Aceasta este o boxă wireless cu design inedit, imitând o lampă și fiind confecționată din sticlă. În plus, ea sosește cu un tweeter fabricat tot din sticlă care oferă sunete înalte clare și puternice, potrivit companiei. Toate detaliile despre noua boxă Sony le aflați mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Modul de funcționare al boxei se bazează pe tehnologia “Advanced Vertical Drive Technology”. Tweeter-ul din sticlă este înconjurat de 3 actuatoare discrete care transmit vibrații. Speaker-ul are 46 de mm, iar acesta ar livra o experiență excelentă în cazul sunetelor medii. Boxa are și un radiator pasiv pentru note joase și un bas accentuat în modul “Bass Boost Mode“.

De asemenea, tehnologia proprietară LDAC este prezentă permițând utilizatorilor să redea muzică la înaltă calitate prin Bluetooth. Având în vedere că LSPX-S3 seamănă cu o lampă, Sony a integrat și o sursă de iluminare la interior cu 32 de nivele de ajustare. Există mai multe moduri de iluminare, unul dintre ele sincronizând efectele cu muzica redată. De asemenea, nivelele de iluminare și efectele pot fi controlate prin aplicația Sony Music Center disponibilă pe iOS sau Android.

Fiind o boxă portabilă, aceasta are și o baterie la interior. Sony susține că autonomia acesteia ajunge până la 8 ore. Totodată, poate fi ținută în priză sau încărcată prin intermediul unui port USB-C. După cum era de așteptat, Sony permite și conectarea a două astfel de boxe pentru un sunet stereo. În plus, aflăm că ambalajul în care sosește este prietenos cu mediul, conținând doar 5% plastic.

Sony LSPX-S3 va fi disponibilă începând din luna august la prețul recomandat de 349 de dolari.