Sony lansează cardurile de memorie CFast Pro (G Series), destinate profesioniştilor video

0
697

Sony a lansat în această săptămână un produs mai mult decât util cameramanilor şi în general celor care lucrează în domeniul foto/video. E vorba despre noile carduri de memorie CFast, din gama Pro (Seria G), care vin cu viteze crescute de scriere şi citire.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea sunt utile pentru cele mai noi DSLR-uri, dar şi pentru camerele 4K. Modelele CFast oferă viteze de scriere de până la 510 MB/s şi viteze de citire de până la 530 MB/s. Fotografii profesionişti au nevoie de o viteză crescută de scriere, utilă pentru fotografierea în rafală la rezoluţie ridicată, folosind formatul RAW. Cardurile CFast Pro oferă înregistrare video 4K cu compatibilitate VPG130.

Astfel se va înregistra conţinut de calitate cinematografică şi la viteze ridicate. Va fi garantată o viteză minimă de scriere continuă de 130 MB/s, iar noul suport media este perfect pentru înregistrare stabilă 4K. Este un plus obţinut şi din reducerea timpului de transfer a datelor spre PC, datorită acestor viteze ridicate. Dacă vorbim despre filmări 4K atunci ştiţi că fişierele ocupă foarte mult spaţiu, deci transferurile pot dura mult, ceea ce nu e e cazul aici.

Noile carduri de memorie sunt gândite să fie extra rezistente la şocuri, vibraţii şi căderi. Funcţionează şi la temperaturi extreme şi rezistă şi la electricitatea statică. Noile carduri de memorie G Series CFast 2.0 vin în variante de 32, 64 sau 128 GB stocare. Nu avem preţuri încă pentru ele.