Cea mai mare comandă realizată pentru camionul electric Tesla Semi vine din partea PepsiCo; 100 unități sunt rezervate

1
1851
Tesla Semi

Camionul electric Tesla Semi face senzație și după ce companii precum Sysco și J.B Hunt au comandat 40, respectiv 50 unități, este rândul celor de la PepsiCo să plaseze o comandă generoasă. Americanii au plătit 2 milioane de dolari ce reprezintă taxa de rezervare pentru 100 camioane Tesla.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Această achiziție le permite celor de la PepsiCo să își îndeplinească și obligația de a reduce poluarea și de ce nu de a reduce costurile care în mod normal se îndreaptă către combustibil. Per total se va ajunge la plata unei sume totale de 15 milioane de dolari pe aceste 100 camioane, un preț minuscul raportat la veniturile gigantului din 2016 – adică 62 miliarde dolari.

Suntem informați că aceste 100 camioane vor reprezenta doar o fracțiune din uriașa flotă de 10000 vehicule ale PepsiCo și că gigantul are în plan să le folosească pentru livrări pe distanțe scurte. PepsiCo speră ca până în 2030 să reducă emisiile cu cel puțin 20%, plan ce le-ar putea ieși și datorită actualizării camioanelor din flotă.