Sony lanseaza camera foto Cyber-shot HX1, prima din serie cu senzor CMOS Exmor

0
583

Sony tocmai a lansat un nou model de camera foto din seria Cyber-Shot, HX1, primul aparat dotat cu senzor CMOS Exmor, de 9.1 megapixeli efectivi. Aparatul suporta fotografiere rapida in rafala (pana la 10 cadre pe secunda) si vine cu un obiectiv G de calitate, superangular, de 28 mm, cu zoom optic de 20x.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HX1 suporta captura video HD (1080p/30p), la 30 fps si cu sunet stereo, plus mod panorama al camerei obtinut prin realizarea unui colaj de imagini pentru panorame mai largi. Noul Cyber-shot vine si cu un LCD rabatabil Clear Photo Plus, cu diagonala de 3 inchi, dar si cu o rotita de tip „jog”, care permite ajustarea facila a setarilor camerei, doar prin rotire si apasare.

Sony Cyber-shot DSC-HX1 include si un buton programabil pentru acces rapid la functii ca ajustarea balansului de alb, a controlului expunerii sau activarea functiei de detectare a zambetului. Aparatul este de asemenea unul eco, avand un consum redus de energie, un corp realizat din materiale reciclabile si componente mai putin poluante.

HX1 va sosi pe piata la inceputul lunii mai 2009.