Samsung lanseaza noi televizoare LED cu ecran plat

0
871

Samsung a anuntat ieri lansarea unor noi modele de televizoare LED high definition, din seriile 8000, 7000 si 6000, a caror diagonala ajunge de la 32 la 55 inchi. Televizoarele LED prezinta numeroase avantaje fata de cele standard, printre ele numarandu-se un contrast mai mare, aspectul slim si economia de energie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile televizoare Samsung reproduc un negru mai intens, un alb mai luminos si culorii mai vii, datorita tehnologiei LED, care este mai avansata decat cea bazata pe lampi fluorescente cu catod rece. Modelele lansate de Samsung vin cu tehnologia Wide Color Enhancer Pro, Ultra Clear Panel si functia “Natural”, pentru o experienta in stil cinematografic.

Toate televizoarele din cele 3 serii folosesc tehnologia Motion Plus, iar seria 8000 vine cu o rata de refresh de 200 Hz, in vreme ce restul modelelor au o rata de refresh de 100 Hz. Un nou serviciu suportat este Internet@TV – Content Service, o interfata de informatii dezvoltata de Yahoo! si care poate fi accesata prin Internet.

Prin intermediul acestui serviciu, veti putea accesa aplicatii ca Yahoo!, Flickr sau YouTube de pe televizor. Produsele Samsung vin si cu porturi USB si indeplinesc cele mai moderne standarde Eco Flower, avand un consum scazut de energie si necontinand mercur, ceea ce le face prietenoase cu mediul.