Sony lansează Alpha 7 III, aparat foto full frame mirrorless cu filmare 4K, baterie peste medie

0
1418

La MWC 2018 nu debutează doar telefoane şi tablete, ci şi aparate foto high end, se pare. Sony spre exemplu tocmai a anunţat aparatul foto Alpha 7 III, un mirrorless full frame, care suportă captură video 4K. Avem detalii despre el mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest aparat vine cu faimosul engine BIONZ X, dar şi un senzor de 24.2 megapixeli (Exmor R CMOS). Faţă de predecesorul său, acest model are autonomie sporită, doborând recorduri stabilite de alte mirrorless-uri. A treia generaţie de aparat Sony Alpha 7 aduce un design compact şi o valoare ISO de la 100 la 51.200, ba chiar cu posibilitatea de extindere până la 204.800.

Ni se promit şi viteze de procesare în medie cu 1.8 ori mai mari faţă de modelul Alpha 7 II. Avem şi dynamic range 15 stop la bord, chiar şi la sensibilitate scăzută, plus un sistem de autofocalizare, cu 693 de puncte de PDAF. 425 de puncte de contrast autofocus sunt aici. Nou venitul e capabil de captură silenţioasă şi poate realiza captură continuă până la 10 FPS.

Un mare plus este stabilizare optică in body pe 5 axe, cu un avantaj de 5.0 step shutter. Captura video 4K se realizează cu full pixel readout, iar Sony promite o autonomie de 710 fotografii realizate până la următoarea încărcare. La bord găsim şi două sloturi pentru carduri SD, port USB Type-C şi un joystick pentru ajustarea de focalizare. Produsul costă 1999 dolari şi vine de luna viitoare.