Sony lanseaza accesoriul „Party-shot” pentru camerele sale digitale WX1 si TX1

1
627

Dupa ce au aparut pe web informatii despre noile camere TX1 si WX1 ale celor de la Sony, iata ca producatorul japonez a anuntat si accesoriul „Party-shot”, compatibil cu acestea. Avem de-a face cu Party-shot IPT-DS1, un mic dock pe care puteti amplasa aparatele foto TX1 sau WX2 si care se va roti automat, ocupandu-se si de zoom, astfel incat toate persoanele din jurul sau sa fie fotografiate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

tx1_party-045_cropped

In plus, fotografierea se va face doar cand subiectii zambesc, astfel ca gadgetul ar trebui sa fie foarte popular la petreceri si alte ocazii sociale. Deocamdata  nu cunoastem pretul produsului, dar ceea ce stim e ca acest dock ar putea fi destinat doar pietei europene.

Revenind la aparatele foto Sony WX1 si TX1, aflam ca primul model incorporeaza un senzor de 10.2 megapixeli, un display touchscreen de 3 inchi, stabilizator optic al imaginii si o lentila Carl Zeiss cu zoom 4x.

sony-dsc-tx1_blue_left

Pretul sau atinge 380 de dolari, iar modelul WX1, pe de alta parte este o camera destul de traditioanala, cu senzor de 10.2 megapixeli, display LCD de 2.7 inchi, lentila cu zoom de 5x si pret de 350 de dolari.

sony-wx1_black_main

Sursa