iPhone 3GS intr-o recenzie romaneasca detaliata si user-friendly (Video)

1
702

Gata cu recenziile scortoase si plictisitoare! Ne-am inceput ziua de sambata cu o initiativa reusita a celor de la Mobilissimo, care au facut in premiera recenzia lui iPhone 3GS. Va reamintim ca redactorul acestora, Alex Stanescu a fost primul roman care a cumparat handsetul, dupa o asteptare de ore bune in fata lui Orange Concept Store.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Iata si prima parte a recenziei, cea care pune accentul pe web browser (Safari), cateva aplicatii din App Store, Google Maps/ Street View si multe altele:

Dupa cum ati putut vedea, redactorul s-a oprit cateva secunde si asupra busolei, un element nou pentru acest iPhone, dar nu chiar util. YouTube arata destul de bine pe modelul 3GS, se incarca exceptional de bine prin reteaua 3G, dar calitatea imaginii poate lasa uneori de dorit.

Instrumente muzicale virtuale, copy/cut/paste, push notifications, Yahoo! Messenger si o metoda de a economisi bateria handsetului, pe toate le regasiti in partea a doua a recenziei:

Redactorul Mobilissimo se declara multumit de telefon, in afara de capitolul camera (foto in special si lipsa de zoom, caci filmarea e OK), conectivitate Bluetooth inutila, bateria care se consuma rapid, lipsa de feedback a sistemului de control vocal si greutatea cu care este intoarsa imaginea pe ecran odata cu intoarcerea telefonului.

Sursa