10 gadgeturi care va permit sa va „upgradati” activitatile sportive

0
2194

Fiindca vara e pe terminate, ar fi cazul sa ne apucam de activitati sportive, urmand si sugestiile celor de la Gizmodo, care ne propun 10 gadgeturi ce upgradeaza activitatile de acest gen.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

504x_powerizer

1) Picioroange cu arc

In imaginea de mai sus putem vedea un gadget pe care il cunoastem inca din filmele SF produse cu 10 ani in urma. Este vorba de „picioroangele cu arc”, care permit utilizatorului lor sa sara la o inaltime de pana la 2 metri. Un avantaj enorm pe terenul de basket? Noi credem ca da.

504x_air_force_one

2) Crosa de golf Air Force One

Daca sunteti pasionati de golf, puteti trisa fara ca adversarii dumneavoastra sa observe ceva neobisnuit, prin intermediul crosei Air Force One, produsa de PowerBilt. Ea foloseste azot comprimat la o presiune mare pentru a creste distantele loviturilor  dumneavoastra.

504x_ArgonLaserPutter

3) Sistem de directionare a mingii de golf

Deja trisatul la golf atinge un nivel care strica tot farmecul jocului… Daca Air Force One nu va este de ajuns si ajungeti la doar un metru de ultima gaura, este cazul sa directionati mingea cu ajutorul unui sistem bazat pe 3 unde laser.

504x_reebok-vector-o-bat

4) Bata de baseball Vector O Bat

Bata Vector O Bat combina cele mai noi tehnologii si aliaje pentru a imbunatati proprietatile aerodinamice, viteza si distanta loviturilor. Vorbim evident doar despre baseball…

504x_t90_ascente

5) Mingea de fotbal Nike T90 Ascente

La pretul de 140 de dolari, beneficiati de o super minge de fotbal, Nike T90 Ascente, creata special pentru cele mai mari 3 ligi de fotbal din lume: Premier League, La Liga si Serie A. Designul cu 3 straturi este inovator si ajuta la obtinerea unor rezultate incredibile.

504x_tac-15

6) Arbaleta cu luneta

Vanatul va avea o noua definitie, de indata ce veti purcede intre tufisuri cu aceasta arbaleta. De la iepurii cei mai rapizi, la cerbii cei mai fiorosi, toate animalele se vor feri de aceasta arma (arbaleta TAC-15).

504x_speedo_lzr_swimsuit

7) Costum de inot LZR Racer

Un numar impresionant de recorduri la categoria inot a fost batut de catre sportivul Michael Phelps la Beijing, iar el a continuat sa bata recorduri dupa recorduri, performantele sale fiind puse si pe seama costumului de inot LZR Racer.

504x_sanyo_eneloop

8) Bicicleta Sanyo Enloop

Daca nu sunteti gata inca de Tour de France, va puteti antrena cu aceasta bicicleta electrica, Sanyo Enloop, fabricata din fibra de carbon. Ea va va asigura un parcurs de 100 de km, cu o incarcare de 3.5 ore.

504x_rc_chum_boat_01

9) Barcuta teleghidata a pescarului

Daca va axati mai mult pe bere decat pe activitatile pescaresti, puteti folosi barcuta teleghidata din imaginea de mai sus, ea avand rolul de a arunca momeala in lacul in care pescuiti. O veti controla de la distanta si veti putea chiar pescui cu ajutorul carligului sau si al sonarului incorporat.

504x_diy_paintball_turret

10) Tureta paintball

Daca v-ati dorit vreodata metode de trisare gen Counter Strike la paintball, iata arma suprema a acestui „sport”: tureta paintball. Aceasta are o rata de tragere de 34 de bile pe secunda si poate fi chiar teleghidata.

Sursa