Pantofii sport Vibram Five Fingers Classic, ideali pentru picioarele tale ranite

0
1329

Un editor Crunghear ne povesteste experienta sa ortopedica, sau modul in care a ajuns sa achizitioneze si aprecieze o pereche de pantofi sport Five Fingers Classic. Ei bine categoria „sport” nu li se potriveste in mod neaparat acestora, dar un lucru e sigur: incaltarile de acest gen vor face viata mai usoara celor cu probleme de greutate, cu umflaturi ale picioarelor si care doresc sa se pregateasca pentru un maraton.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

fivefingers-2_jpg

Dupa ce a incercat cele mai bune perechi Nike Free, care aveau avantajul mobilitatii ridicate, autorul articolului a trecut direct la Vibram Five Fingers, care l-au costat in jur de 75 de dolari, pentru masura 44. Interesant este faptul ca dupa doar cateva minute de jogging si dureri, acestea din urma au disparut complet si si-a facut aparitia comfortul mult-asteptat.

Gleznele celui care a testat incaltarile nu au fost mai subrezite de efort, ci din contra, intarite, iar orice basica aparuta initial a disparut de-a lungul a 2, 3 zile de acomodare cu pantoful. Sa fie aceasta achizitia perfecta pentru joggeri?

custom_28va798ak9lr

Sursa