Sony anunţă noi carduri SD ultrarezistente şi rapide, cu până la 128 GB stocare

0
798

Pentru că vremea de vară continuă şi în septembrie şi octombrie, mulţi fotografi îşi vor continua incursiunile în natură şi ca atare au nevoie de accesorii foto dure şi rezistente. Sony vine în întâmpinarea lor cu o nouă serie de carduri SD rezistente şi rapide, cu până la 128 GB stocare. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Sony se laudă că noua generaţie de SD-uri UHS-II SF-G Touch este cea mai rezistentă şi rapidă gamă de carduri din lume. Produsele sunt de 18 ori mai rezistente la îndoire şi la cădere versus produsele rivale sau predecesori. Prima structură a lor este turnată dintr-o singură bucată pentru rezistenţa, iar designul este robust, fără nervuri sau butoane, care ar fi putut fi fragile. Cea mai mare viteză de citire ajunge până la 300 MB/s, iar cea mai mare viteză de scriere la 299 MB/s.

Avem parte aici de un card SD cu rezistenţă la apă şi praf în cadrul clasei IPX8, respectiv IP6X. Securizarea documentelor se face prin SD Scan Utility şi File Rescue Software. Acolo unde cardurile SD standard sunt construite din 3 elemente, seria SF-G Touch este realizată dintr-o singură bucată. Rezistă la apă, praf, murdărie şi contact dur.

Seria SF-G Tough vine şi cu suport pentru V90, cel mai înalt standard de viteză video, pretându-se la înregistrare video la rezoluţie ridicată. Cardurile din această gamă au o bandă specială reflectorizantă galbenă pentru a fi mai uşor de văzut în întuneric. Cardurile vor fi disponibile în variante de 32 GB, 64 GB sau 128 GB. Sosesc în Europa din luna octombrie.