LG a început anunţurile de la IFA 2018 cu o serie de monitoare de gaming, din gama Ultragear. Acestea sunt monitoare UltraWide 21:9, cu design elegant şi un câmp de afişaj imersiv care favorizează o experienţă ideală de gaming.

Publicitate

Am văzut câteva monitoare de gaming atractive de la LG şi la East European Comic Con 2018 la Romexpo cu câteva luni în urmă şi ele se remarcau prin designul curbat şi iluminarea fistichie din spate. Acum monitoarele din gama Ultragear îşi fac apariţia, cu tehnologia LG Ultrafine. Modelul flagship este LG UltraGear 34GK950G, bazat pe un panou Nano IPS, care acoperă 98% din spaţiul de culoare DCI-P3.

Ecranul redă spaţiul de culoare sRGB în proporţie de peste 135%. Folosind tehnologia de procesare grafică NVIDIA G-Sync, UltraGear 34GK950G asigură o mişcare fluidă a imaginii, fără întreruperi şi fără stutter. Rata de refresh este de 120 Hz cu overclocking, perfectă pentru gaming şi pentru redarea cât mai clară şi fină a obiectelor din jocuri. Vorbim aici despre un monitor cu diagonală de 34 de inch şi cu o rezoluţie QHD, de 2560 x 1440 pixeli.

Produsul a câştigat deja premii Red Dot Design 2018 şi iF Design Award 2018. Monitorul favorizează vizualizarea detaliilor de pe partea laterală, care de obicei ar putea fi ratate de către privitor. Există şi conceptul de Sphere Lighting, cu 6 moduri de iluminare pe diferite nuanţe fistichii. Aşteptăm şi preţuri anunţate la IFA 2018.