Sony Alpha 450, DSLR la pret scazut?

1
805

Sony doreste sa scada pragul preturilor pentru aparatele foto DSLR, fapt dovedit si de noul model Alpha 450, care nu atinge punctul critic de 1000 de dolari. Aparatul vine cu un senzor de 14.2 megapixeli si pastreaza designul seriei 500, produsa de aceeasi companie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Alpha 450 foloseste engine-ul de procesare a imaginii Bionz, iar sensibilitatea sa ISO atinge nivelul de 12.800. In locul unei catari electronice mobile LCD, ca in cazul modelelor 500, noul Alpha 450 este dotat cu un display LCD fix de 2.7 inchi, iar aparatul vine si cu suport Auto HDR. Acest mod combina 2 frame-uri consecutive la diferite valori de expunere pentru o imagine de o calitate mai buna.

In plus, noul model foloseste si tehnologia Sony SteadyShot Inside, care impiedica aparitia blurring-ului cauzat de miscarile camerei. Producatorul acestui aparat afirma ca el are o viata a bateriei impresionanta, reusind sa reziste la 1050 de fotografii cu o singura incarcare. Camera vine cu sloturi pentru carduri Memory Stick Pro-HD si SD/SDHC, iar Alpha 450 ofera si suport/sincronizare cu televizoarele Bravia.

Acest produs va sosi pe piata internationala in luna februarie, la un pret neanuntat inca, dar undeva sub 1000 de dolari.

[via Digital Trends]