Cunoscut si drept iSlate (cel putin teoretic), tabletul Apple devine tot mai putin un mister pentru noi, mai ales acum ca presupusele sale specificatii au scapat pe web. Ceea ce puteti vedea mai jos reprezinta lista cu dotarile acestui terminal, aparuta pe web datorita celor de la Phone Arena.

Publicitate

Va reamintim ca Apple are programat un eveniment oficial pentru data de 26 ianuarie, in cadrul caruia va lansa probabil tabletul mult-asteptat. In ce priveste lista de specificatii, Apple iSlate vine cu un display touch de 7 inchi, un procesor Intel Core 2 Duo de 2.26 GHz, 2 GB memorie SDRAM DDR3, un HDD de 120 GB, o camera iSight incorporata si un proiector.

Ecranul terminalului este unul widescreen cu suport multitouch, rezistent la amprente, iar iSlate va mai incorpora si difuzoare stereo, microfon, port Gigabit Ethernet, WiFi si 2 porturi USB, plus un slot pentru carduri SD. La capitolul software, aflam ca gadgetul va rula Mac OS X Clouded Leopard, folosind un ecran home bazat pe widgeturi si functii bazate pe interactiunea touch.

Mai multe detalii vom afla cel mai probabil pe 26 ianuarie…

[via Tablet News]