Sonos Roam va fi una dintre cele mai scumpe boxe portabile; Se lansează pe 9 martie

0
583
Sonos Roam

Sonos este una dintre companiile cu renume din zona audio și se remarcă prin boxe, cât și sisteme soundbar. Astăzi descoperim că ni se pregătește și o boxă portabilă numită Sonos Roam. Aceasta va debuta chiar mâine pe data de 9 martie și între timp am reușit să aflăm câteva detalii importante.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând, așa cum spune și titlul articolului de față, am putea avea aici de-a face cu una dintre cele mai scumpe boxe portabile de pe piață. Este vehiculat un preț de 169 dolari, care s-ar converti în aproximativ 700 de lei. Despre boxă aflăm că va avea câteva avantaje față de modelul mai mare Move.

Una dintre funcțiile pregătite se numește Sound Swap. Ce înseamnă asta este că vom putea transmite muzica de pe Sonos Roam către o boxă Sonos din apropiere la apăsarea prelungită a butonului play/pauză. Vom putea începe redarea unui album pe boxa portabilă în grădină și ulterior continua streaming-ul pe boxele mai puternice Sonos de la interior. Un alt detaliu dezvăluit este că boxa ne va permite să utilizăm Bluetooth și WiFi în același timp.

Sonos Roam

(Încărcător wireless opțional)

Astfel vom putea reda muzica favorită de pe telefon pe întreg setup-ul Sonos folosind conexiunea Bluetooth. Vom avea și aceleași funcții de tuning audio automatic (Trueplay) ca pe boxa Move. De asemenea, opțional va fi vândut și un încărcător wireless pe care îl puteți vedea mai sus via The Verge.

Primim și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Astfel nu trebuie să ne facem griji dacă boxa este surprinsă de o ploaie sau stropi de apă de la piscină. Sonos Roam urmează a fi dezvăluită mâine pe 9 martie în cadrul unui eveniment online, iar livrările încep din 20 aprilie.