Skullcandy a lansat o nouă pereche de căști wireless in-ear; Modelul Dime aduce 12 ore de autonomie și costă doar 31 de dolari

0
796
Skullcandy a lansat o nouă pereche de căști wireless in-ear; Modelul Dime aduce 12 ore de autonomie și costă doar 30 de dolari

Skullcandy este un producător audio american. Compania este cunoscută în principal pentru portofoliul bogat de căști și boxe bluetooth cu personalitate, colorate și cu design inedit. Skullcandy Dime sunt noile căști in-ear accesibile lansate de aceștia, aduc 12 ore de autonomie și sosesc la un preț foarte bun. Toate detaliile despre noile căști TWS se află mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile căști Skullcandy Dive ies în evidență prin dimensiunea lor. Atât carcasa, cât și căștile, sunt foarte compacte. Carcasa măsoară 6.2 centimetri în lungime și 3.88 centimetri în lătime. Dimensiunea este chiar comparabilă cu o cheie de mașină. Vă spuneam că Skullcandy este o companie vestită pentru nuanțele produselor sale audio. Dive nu fac excepție de la regulă și sosesc pe Negru, gri, verde sau albastru. 

Skullcandy

Căștile au drivere de 6mm și se conectează la dispozitive prin Bluetooth 5.0. De asemenea, fiecare cască poate fi utilizată individual pentru a asculta muzică sau a efectua apeluri. Prezintă butoane fizice pentru volum, schimbarea melodiilor și acceptare / refuzare apel. Căștile strălucesc când vine vorba de autonomie. Fiecare cască integrează o baterie de 20 mAh, iar carcasa are o baterie de 150 mAh. Skullcandy ne promite 3.5 ore de playback muzical continuu cu o singură încărcare, iar carcasa adaugă încă 8.5 ore.

Skullcandy

În mod interesant, Skullcandy Dive prezintă certificare IPX4 pentru rezistență la apă și praf. Totodată, conțin dopuri de diferite mărimi în cutie (S, M, L). Momentan se vând pentru 31 de dolari în India, dar compania ar urma să le lanseze la nivel global curând. Un punct slab ar fi încărcarea totuși, care se realizează printr-o mufă MicroUSB.