Sistemul audio Philips Streamium WACS7500, wireless si hi-fi

0
966

Noul sistem audio Philips Streamium WACS7500 nu opereaza in tandem cu un PC sau cu un sistem de boxe, incluzand toate accesoriile de care aveti nevoie pentru o petrecere monstru. Pentru 881 euro acest sistem va poate apartine, el fiind format din 2 unitati: una centrala si o “statie”.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Unitatea centrala are dimensiuni mai mari si controleaza intreg setup-ul, in vreme ce statia este mai mica si are mai putine functii. Ambele sunt dotate cu difuzoare, subwoofere si amplificatoare, toate aceste acoperite de o fatada glossy neagra. Unitatea principala dispune de un hard disk de 80GB, CD player si de o modalitatea de a rip-ui discurile la viteza 4x, chiar si in timpul playbackului.

Apoi veti putea asculta melodiile preferate prin intermediul playbackului in mod HD sau prin streaming pe unitatea statie. Sistemul soseste cu o telecomanda care dispune de un ecran propriu monocrom care afiseaza aceleasi informatii ca si display-ul unitatii centrale. Fiecare dintre unitati include si un tuner FM, un socket USB plus playere MP3, socket Ethernet si dock pentru iPod.

In cazul in care va intrebati cat de tare se aud aceste unitati, aflati ca unitatea principala este de 40W iar statia de 15W. Totusi basul tinde sa dezamageasca, daca sunteti pretentios la acest capitol, iar CD-urile sunt rip-uite in 20 de minute, timp in care nu puteti folosi sistemul, din pacate.

Sursa