Signify lansează noua generaţie de aplicaţie Philips Hue, îmbunătăţind experienţa utilizatorilor

0
715

Signify este un lider global în segmentul iluminatului şi vine cu o nouă versiune de aplicaţie Philips Hue astăzi, una care îmbunătăţeşte experienţa milioanelor de utilizatori Hue. Softul ajunge la a patra generaţie, iar aplicaţia Philips Hue a fost regândită şi conceputa ca o bază pentru viitorul iluminatului inteligent.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

App-ul a fost regândit de la zero şi are parte de peste o sută de îmbunătăţiri la nivel de design şi funcţionalităţi. Noutăţile sunt vizibile de îndată ce deschideţi noua pagină Home din meniu. De aici puteţi vedea afişate simultan toate sistemele de iluminare şi scenariile luminoase prin opţiunea Tile View. Puteţi controla astfel mai rapid becurile şi configurările lor, fără a naviga între diferite ecrane. Pagina Home pune la bătaie şi o galerie de scenarii Hue, care le permit utilizatorilor să descopere şi previzualizeze mai uşor colecţia de scenarii Philips Hue.

Acestea sunt realizate manual de experţii în iluminat ai companiei. Puteţi şi comuta rapid între multiple hub-uri Hue Bridge iar utilizatorii care folosesc aceeaşi aplicaţie pentru mai multe locuinţe sau mai multe Hue Bridge instalate în diverse zone ale casei se vor bucura de control al iluminatului inteligent mai rapid ca oricând. Nu veţi mai configura rutine în noua aplicaţie ci mai degrabă automatizări. Fosta pagina Routines devine Automations, cu opţiuni avansate de personalizare, care permit utilizatorului să îşi adapteze sistemul de iluminat inteligent în funcţie de preferinţe.

Există şi posibilitatea de gestionare de către mai mulţi utilizatori. Atunci când activaţi funcţiile Coming Home sau Leaving Home, aplicaţia Hue verifică dacă a rămas cineva în locuinţă înainte de a rula automatizarea. Sunt şi automatizări pentru apusul şi răsăritul soarelui. Designul aplicaţiei este mai intuitiv, iar organizarea zonelor de divertisment este mai facilă cu o vizualizare izometrică 2.5D, care determină exact locaţia şi înălţimea luminilor.

Noua aplicaţie Philips Hue se va putea descărca din App Store şi Play Store începând cu data de 3 iunie 2021.