Sezonul 2 din „The Witcher” vine pe Netflix din 17 decembrie! Iată și un trailer

0
1559
The Witcher
Sezonul 2 din "The Witcher" vine pe Netflix din 17 decembrie! Iată și un trailer

După cum vă anunțam în luna iunie, pe 9 iulie a avut loc WitcherCon. Astfel, am aflat data la care va debuta următorul sezon din serialul mult așteptat „The Witcher”. Acesta va fi difuzat în premieră pe Netflix în data de 17 decembrie. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Un prim teaser pentru sezonul 2 am putut vedea în urmă cu o lună. Acel material promo ne-o prezenta pe Ciri preț de 12 secunde, punând accent pe pregătirea sa în rolul de Witcher. De această dată au fost prezentate mai multe materiale promo. Vorbim despre teasere care oferă indicii importante despre noul sezon, dar și un trailer.

Au fost dezvăluite astfel și titlurile celor 8 episoade din noul sezon. Totuși, ultimul rămâne „Top Secret” până la debut. Iată deci titlurile celor 8 episoade care ne oferă câteva indicii despre noul sezon:

  1. A Grain of Truth
  2. Kaer Morhen
  3. What is Lost
  4. Redanian Intelligence
  5. Turn Your Back
  6. Dear Friend
  7. Voleth Meir
  8. …And one that’s „Top Secret”

Netflix sugerează că teaserul postat pe pagina oficială „The Witcher” conține indicii relevante și ascunse. Tot astăzi a fost postat pe canalul oficial de YouTube un prim trailer oficial. Observăm că accentul în noul sezon este pus pe Ciri, aflată în pregătire pentru a deveni un Witcher. Observ că trailer-ul este foarte consistent, iar acțiunea pare să se intensifice în noul sezon. Va trebui totuși să așteptăm data de 17 decembrie pentru a urmări în premieră noul sezon din mult așteptatul serial.