Sennheiser prezintă noile căşti SC 100 Headset, model flexibil pentru zilele ocupate

0
1105

Sennheiser a prezentat o nouă pereche de căşti în această săptămână, modelul de căşti SC 100-Headset. Acest produs e gândit pentru un mod de lucru flexibil şi acoperă ideea unui echilibru între muncă şi viaţa personală.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Observăm un design slim, atât la nivelul bandei căştilor, cât şi cupelor care vin peste urechi. Căştile SC 100 sunt confortabile, au un cablu cu telecomandă in line şi un microfon. Accesoriul vine în variante cu execuţie monoaurală pe o singură parte sau binaurală (pe ambele părţi). SC 100 permite o conexiune la aparate prin jack audio de 3.5 mm, USB-A şi USB-C.

Căştile biaurale oferă un sunet stereo HD Sennheiser şi are suporturi de ureche mărite ca dimensiune. Oferă o înţelegere optimă a vorbirii, mulţumită unui microfon de tip noise cancelling, prin care filtrează sunetele din mediu. Căştile au un design modern şi vin cu funcţii precum Sennheiser Voice Clarity, un microfon cu anulare de zgomot de fond, reglare a căştilor, braţ rotativ de microfon şi suporturi pentru urechi din spumă acustică sau piele sintetică moale.

Produsul se poate transporta şi depozita foarte simplu şi uşor datorită designului compact. Căştile din această serie vin în trimestrul 2 al acestui an cu preţ între 50 şi 80 de euro.