Sennheiser lansează căştile Momentum True Wireless, cu o cutie de încărcare, transport la pachet

0
923

Sennheiser, unul dintre cele mai respectate branduri în zona acustică a lansat o nouă pereche de căşti. E vorba despre un model wireless, care se aliniază la designurile cool propuse de Samsung sau Apple în ultima vreme. Momentum True Wireless e numele headsetului detaliat mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest produs vine la pachet cu o cutie specială de transport şi încărcare wireless, după modelul AirPods şi Galaxy Buds. Cutia are un look premium, fiind acoperită cu un material textil. Accesoriul acesta vine cu un driver dinamic de 7 mm, care se descurcă bine cu acustica stereo, din ce am înţeles. Căştile au suport Bluetooth 5.0, dar şi Qualcomm apt-X Low Latency, care oferă o sincronizare perfectă între mişcarea buzelor personajelor în filme şi ceea ce auzim.

Căştile mai vin şi cu o funcţie Transparent Hearing, care vă ajută să percepeţi câteva sunete din mediul din jur, care nu au legătură cu ce se aude la căşti. Asta pentru a evita să fiţi lovit de o maşină şi să auziţi dacă va strigă cineva. Controlul este unul tactil, direct pe căşti, cu comenzi play/pauză sau skip, plus posibilitate de a prelua şi opri apeluri.

Sennheiser a promis că aceste căşti vor veni cu suport pentru asistenţi digitali, precum Siri sau Google Assistant. Dispozitivul e unul uşor, cântărind doar 90 de grame, cu tot cu acea cutie specială. Viaţa bateriei ar fi de până la 4 ore de sine stătătoare şi 12 ore cu cutia la pachet. Timpul de încărcare este de 1.5 ore per cască.

Momentum True Wireless are certificare IPX4, deci rezistă la stropire. Preţul este este în jur de 360 de dolari.