Kingston Digital lansează cardurile microSD High Endurance, noi module de memorie

0
1358

Kingston Digital a lansat o nouă generaţie de carduri microSD şi soluţii de memorie pentru procese multiple de scriere. Aceste produse sunt gândite pentru o performanţă sporită şi înregistrări de calitate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cardurile microSD High Endurance sunt gândite pentru aplicaţii de scriere intensivă, precum cele ale camerelor de supraveghere. Un alt exemplu este cel al camerelor video auto şi camerelor video de corp. E nevoie de durabilitate, stocare amplă şi anduranţă ridicată pentru astfel de situaţii. Cardul microSDC High Endurance poate stoca până la 20.000 de ore de video la o calitate 1080p HD.

Cardurile microSD High Endurance de la Kingston sunt concepute pentru a fi utilizate în condiţii dure, inclusiv temperaturi extreme, dar şi în condiţii de şocuri, apă şi expunere la raze X. Produsul vine în variante de 32 GB, 64 GB şi 128 GB, cu garanţie de 2 ani, plus suport tehnic gratuit. Noile carduri de viteză fac parte din Clasa 10 (UHS-I), iar modelele de 32 GB şi 64 GB aduc viteze de citire de 95 MB/s şi de scriere de 30 MB/s. Cel de 128 GB ajunge la 95 MB/s la citire şi 45 MB/s scriere.

Kingston a mai anunţat şi modulele de memorie Kingston Server Premier DDR4 2933 MT/s, validate din partea platformei Intel Purley. Aceste memorii sunt disponibile în variante de 8 GB, 16 GB şi 32 GB. Rolul lor este de a maximiza performanţele microarhitecturii server pe 6 canale de la Intel.