Kingston devine primul producător de memorii DRAM DDR5 validate pentru platformele Intel

0
763
Kingston
Kingston devine primul producător de memorii DRAM DDR5 validate pentru platformele Intel

Printre cei mai populari producători de memorii de pe piață se află și Kingston. Compania anunță că viitoarele module DRAM DDR5 UDIMMS au primit validare pentru platformele Intel. Marchează astfel o etapă importantă în validarea compatibilității dintre soluțiile de memorie DDR5 Kingston și platformele Intel care utilizează acest tip de memorii. Detalii avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Portofoliul de memorii DDR5 Kingston va fi primul dintr-o serie de soluții de memorii cu capacități mici sau mari. Vor exista diverse formate care sosesc în sprijinul platformelor compatibile DDR5 ce vor debuta în 2022. Pentru a sprijini lansarea, după dezvoltarea noii generați de memorie, Kingston a furnizat 10.000 de unități DDR5 UDIMM către producătorii de plăci de bază și parteneri. Astfel, Kingston contribuie la stabilirea unei baze puternice pentru un debut de succes.

La începutul acestei săptămâni, compania a anunțat că a fost clasată de TrendForce ca fiind cel mai mare furnizor de module DRAM din lume, conform ultimelor clasamente stabilite în funcție de venituri. Este deci al 18-lea an consecutiv în care compania ocupăprimul loc, consolidând Kingston drept o forță în piață. Odată cu lansarea noii platforme, se pregătesc o serie de module DDR5 de înaltă performanță. Ele vor îmbunătăți integritatea datelor, densitatea și scalabilitatea, pentru anii următori.

Bernd Dombrowsky, VP Sales & Marketing, Kingston EMEA, a declarat:

“Așteptăm cu nerăbdare să dezvăluim cel mai recent portofoliu de memorii DDR5 și am făcut investiții semnificative pentru această lansare. Prin aprovizionarea din timp cu componente în timpul unei pandemii globale și îmbunătățirea infrastructurii noastre de producție cu cele mai recente platforme DDR5, suntem capabili să susținem un volum mare de cereri.”

Memoriile Kingston au parte de garanție pe viață, suport tehnic gratuit și o fiabilitate excelentă. Noile memorii UDIMM DDR5 vor fi disponibile începând de anul viitor în primă fază în capacități de 16 GB și 32 GB.