Genesis a lansat biroul HOLM 320 RGB White, proiectat special pentru gameri

0
773
HOLM 320 RGB White
Genesis a lansat biroul HOLM 320 RGB White, proiectat special pentru gameri

Genesis este un brand popular atât când vine vorba de scaune de gaming, cât și de periferice. Compania a anunțat astăzi și un birou de gaming elegant, modelul HOLM 320 RGB White. După cum îi spune și numele, el sosește pe alb și oferă gamerilor o suprafață generoasă pentru desfășurarea activităților, dar și o construcție solidă. Detalii despre birou avem mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Genesis HOLM 320 RGB White are un blat fabricat dintr-o placă MDF și acoperit cu furnir, având o textură de fibră de carbon. Look-ul este modern și oferă gamerilor o suprafață de 120 x 60 cm pentru desfășurarea activităților. Monitorul de gaming poate fi amplasat pe spațiul dedicat și ușor de înălțat ce permite o poziționare optimă și economisește spațiu pe birou.

În părțile laterale Genesis a inclus suporturi pentru cană și căști, dar și pentru un gamepad. Spațiul este astfel mai bine organizat și folosit la maxim. Biroul HOLMM 320 RGB White vine și cu un încărcător wireless încorporat. Astfel, gamerii își pot încărca dispozitivele lăsându-le pe birou în zonele dedicate. Totodată, cablurile pot fi organizate facil, existând un hub USB 3.0 cu trei canale în acest sens.

Fiind un birou de gaming, Genesis a intregat aici și iluminare LED ce poate fi controlată de la distanță. Vine cu o serie de moduri și efecte ce vor ilumina întregul setup și vor crea o atmosferă inedită. Biroul Genesis HOLM 320 RGB White va fi disponibil la începutul lunii octombrie. Prețul recomandat pentru acesta este de 1189 de lei.