Kingston Technology a dezvăluit brand-ul “Kingston FURY”, destinat pasionaților de gaming și PC

0
622
Kingston Fury
Kingston Technology a dezvăluit brand-ul "Kingston FURY", destinat pasionaților de gaming și PC

Kingston Technology Europe Co LLP, a anunțat astăzi noul brand “Kingston FURY“, destinat gamerilor și pasionaților de PC-uri. Noul brand este bazat pe succesul obținut cu memoriile HyperX, iar compania a decis să migreze linia de produse pentru gaming sub această serie. Kingston FURY va include produse precum memorii RAM, memorii flash și SSD-uri. Astfel, producătorul va investi resurse și cunoștințe din activitatea sa de bază pentru a crea o nouă generație de produse. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Gama Kingston FURY este deja cunoscută pentru performanța și fiabilitatea oferită. Noul brand beneficiază de susținerea a trei decenii de expertiză în inginerie, testare, producție și servicii. Ca un reminder, Kingston este cel mai mare producător independent de memorii, acest fapt demonstrând pasiunea, angajamentul și resursele companiei pentru a face din Kingston FURY lider în segmentul memoriilor de pe piață.

Bernd Dombrowsky, VP Sales & Marketing, Kingston EMEA, a declarat:

“Suntem extremi de mândri să lansăm noul brand Kingston FURY, oferind cele mai performante module de memorie pentru pasionaţii de gaming şi PC”

Linia completă de produse Kigston FURY DDR4 și DDR3 va fi dezvăluită curând. De asemenea, în trimestrul 4 din acest an vor fi lansate și modulele de memorie DDR5, aflate momentan în fază de testare.

Iată și categoriile de produse care vor intra în gama Kingston FURY:
  • FURY Renegade – memorii ultra rapide cu latență scăzută pentru performanță maximă. Modelul de top va avea o frecvență DDR4 de până la 5333MHz
  • FURY Beast – memorii pentru entuziaști, atât DDR3 cât și DDR4, RGB și non RGB, cu viteze de până la 3733MHz
  • FURY Impact – memorii SO-DIMM pentru un boost de performanţe în laptop-uri, NUC-uri și PC-uri foarte mici. Vor fi disponibile atât DDR3 cât și DDR4, cu viteze de până la 3200MHz

Gama de memorii FURY debuta în anul 2014. Numele noului brand duce astfel mai departe popularitatea gamei. Compania va anunța în scurt timo și faptul că numeroase echipe e-sport se vor alătura echipei Kingston FURY. Acest lucru denotă angajamentul producătorului de a activa în segmentul de gaming.