Samsung Webcam Monitor S4 este primul monitor al companiei sud-coreene ce integrează o cameră web

0
807
Samsung Webcam Monitor S4

Samsung Webcam Monitor S4 este numele unui nou monitor proaspăt dezvăluit de către compania sud-coreeană. După cum și denumirea îl dă de gol, acesta vine cu o cameră web integrată, fiind chiar primul monitor cu o asemenea echipare din portofoliul gigantului. Ce oferă produsul și care sunt caracteristicile sale aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând avem aici parte de un design modern ce implică muchii înguste pe 3 laturi și un stand metalic. Monitorul este special creat pentru a satisface nevoile celor care lucrează în mod hibrid, de acasă și de la birou. Samsung Webcam Monitor S40VA vine astfel cu o cameră de 2 mpx cu IR pentru autentificare Windows Hello.

Samsung Webcam Monitor S4

Are și design pop-up și aflăm că monitorul dispune de microfoane integrate și de difuzoare stereo de 2W utile în conferințe. Samsung optează aici pentru un panou IPS LCD de 24 inch cu rezoluție Full HD, luminozitate de 250 nits și contrast de 1000:1. Are rată de refresh de 75 Hz cu suport AMD FreeSync, aspect 16:9 și unghiuri de vizualizare de 178 grade.

Noul monitor de la Samsung are stand ajustabil care suportă pivotare, rotire și înclinare. Se oferă și suport VESA (100×100) și avem 2x porturi USB 3.0 Type-A. Primim și 1x port HDMi, 1x DisplayPort, 1x D-sub port, 1x jack audio 3.5 mm și 1x 3.5 mm audio-in. De asemenea, avem și certificare TUV Rheinland pentru emisii reduse de lumină albastră.

Samsung Webcam Monitor S4 costă 330 dolari în Coreea de Sud și va ajunge pe viitor și în Europa.