Huawei MateStation X este un PC All-in-One cu ecran tactil de 28.2 inch, rezoluție 4K și procesor AMD Ryzen 5

0
918
Huawei MateStation X este un nou PC All-in-One cu ecran tactil de 28.2 inch, rezoluție 4K și procesor AMD Ryzen 5

Huawei a lansat astăzi primul său PC tip All-in-One. Acesta încorporează dotări de top, vine cu procesor și GPU AMD, are parte de un display tactil cu rezoluție 4K și design minimalist. Toate detaliile despre Huawei MateStation X le aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând, Huawei MateStation X vine cu un display 4K de 28.2 inch în diagonală. Este vorba despre un panou IPS cu aspect 3:2 ce vine cu certificare TUV Rheinland. Raportul screen-to-body este de 92%, iar el poate afișa 98% din gamutul de culoare P3 și 100% din cel sRGB. La interiorul său regăsim un procesor AMD Ryzen 5 5600H, dar și o placă grafică Radeon.

De asemenea, vine cu 16 GB de memorie RAM și un SSD NVMe de 512 GB. PC-ul este echipat cu o cameră de 1 MP care filmează 720p HD, un sistem de patru microfoane, iar acustica pentru videoconferințe este asigurată de Devialet. Avem parte de două difuzoare de 5W, dar și de un subwoofer de 10W. Pe partea de conectivitate PC-ul sosește cu două porturi USB-C, două porturi USB-A, WI-Fi 6, Bluetooth 5.1 și jack audio.

MateStation X sosește cu o tastatură wireless la pachet, dar și un mouse. Tastatura are chiar un senzor pentru amprente integrat ce poate fi folosit drept buton power on/off. Rulează Windows 10, iar Huawei a inclus aici și funcțiile sale Multi Screen Collaboration. Prețul acestui PC All-in-One este de 1549 de dolari în China. Nu știm încă dacă va debuta global.