Samsung va lansa noi televizoare pe 2 martie cu tehnologii de ultimă generație în cadrul evenimentului “Unbox & Discover”

0
1182
Unbox & Discover
Samsung va lansa noi televizoare pe 2 martie cu tehnologii de ultimă generație

Samsung a dezvăluit noua gamă pe segmentul TV din 2021 în cadrul târgului tehnologic CES din acest an. Noile televizoare sosesc cu ecrane cu tehnologia Neo QLED și microLED. Astăzi, compania sud-coreeană a lansat invitații pentru evenimentul “Unbox & Discover“, organizat în mediul online, pe 2 martie. Se zvonește că în cadrul acestuia vom vedea Smart TV-uri cu tehnologia QD-OLED la bord. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că Samsung plănuiește să-și “împărtășească viziunea cu privire la produsele inovative ce vor redefini rolul televizoarelor prin tehnologii de ultimă generație, design modern și parteneriate de impact”. În ciuda faptului că Samsung a lansat televizoarele cu tehnologia microLED, care ar reprezenta viitorul, zvonurile din trecut spun că vom vedea primele TV-uri cu tehnologia QD-OLED în acest an.

Această tehnologie combină culorile obținute prin tehnologia Quantom DOT cu avantajele de auto-emisie a ecranelor OLED. Dacă acest lucru poate “redefini rolul televizoarelor“, vom afla în câteva zile. De asemenea, Samsung se află într-o misiune de a îmbunătăți modul de ambalare a produselor sale. Din câte putem vedea în teaser, cutia pare să fie eco-friendly, asemeni modelelor din 2020 care soseau în ambalaje reciclate în proporție de 100%.

Cât despre funcțiile noilor televizoare, acestea ar urma să aducă:

  • Sign Language Zoom
  • Separate Closed Caption
  • Multi-output Audio

Este posibil ca Samsung să prezinte noi televizoare din seriile “experimentale”: The Sero, The Serif și The Frame. Aceste modele experimentale ar “redefini modul în care folosim un televizor”. De exemplu, “The Sero” este un televizor rotativ care permite conectarea cu smartphone-ul și vizualizarea conținutului în format vertical. Samsung ar putea îmbunătăți designul acestor serii și să aducă noi funcții, alături de ecranele cu tehnologia QD-OLED. În orice caz, urmează să vedem noile modele pe 2 martie în cadrul evenimentului “Unbox & Discover”.