Televizoarele TCL C71 îți permit să te bucuri de magia competițiilor sportive la calitate 4K HDR

0
928
TCL

Acum că și competițiile sportive încep a fi reluate global, ar cam fi nevoie și de un televizor pe care să poți savura aceste spectacole. Încă nu putem participa pe stadioane la meciurile din Champions League, dar ne putem încuraja favoriții din fața micului ecran. Poți lua în calcul achiziția unui televizor TCL care oferă o experiență ideală în materie de imagine.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

TCL ne spune că fanii adevărați merită și cele mai bune produse TV care să le asigure o experiență de vizionare de neuitat. Acest lucru este important mai ales acum când majoritatea competițiilor sportive au loc fără spectatori. Sunt difuzate în mod virtual și pentru asta e nevoie și de un televizor pe măsură.

TCL C71

TCL

Modelele TCL din seria C71 sunt recomandate pentru a te bucura de meciurile preferate, alături de familie sau gașca de prieteni. Aceste televizoare dispun de cea mai înaltă tehnologie de redare a imaginii Quantum Dot. Oferă privitorilor un miliard de culori, reproducerea incredibilă a nuanțelor, contrast extraordinar și luminozitate uimitoare. Se livrează o imagine mai bogată, cu mai multe detalii afișate pe ecran.

TCL

Experiența este cât mai reală și te vei simți în mijlocul acțiunii. Televizorul TCL se remarcă și prin design-ul elegant și modern. Are caracteristici video și audio de top, asta la un preț accesibil. Primim și Wi-Fi, funcții smart și multe aplicații de streaming, iar rezoluția este 4K de 3840 x 2160 pixeli. Bifăm și suportul HDR. Chiar dacă materialul video pe care îl urmăriți nu este în 4K, nu trebuie să vă faceți griji pentru că acest televizor are funcție de upscalling al rezoluției.

Mai primim și tehnologie Dolby Vision, conectivitate Bluetooth, 3x porturi HDMI. Avem și 2x porturi USB pentru a reda clipuri direct de pe o unitate de stocare externă. Ca OS avem Android și aflați că televizoarele TCL sunt disponibile în oferta eMAG aici.