Samsung primește certificarea UL (Underwriters Laboratories) pentru televizoarele The Terrace, verificate pentru performanța vizibilității în exterior

0
750

În ultimii ani cei de la Samsung au adus pe piață și televizoare un pic mai diferite decât cele standard. Vorbim despre modelele The Serif sau The Frame care pot fi transformate în opere de artă sau despre variantele The Sero care oferă o perspectivă verticală de streaming pentru conținut de pe mobil. Avem și televizoarele The Terrace special create pentru utilizarea la exterior.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste dispozitive concepute special pentru stilurile de viață desfășurate în aer liber devin iată primele televizoare verificate pentru performanța vizibilității la exterior. Aflăm că verificarea a fost efectuată de către Underwriters Laboratories (UL) din SUA. Aceasta din urmă este o organizație globală independentă de știință. Are la activ peste un secol de experiență în inovația soluțiilor de sigurață.

Știm cu toții că utilizarea unui ecran la exterior este destul de anevoioasă, asta din cauza razelor de soare. Dacă în mod normal căutam variante de a bloca lumina soarelui pentru a obține un grad adecvat de vizibilitate, cu televizoarele Samsung The Terrace nu mai este nevoie.

The Terrace

Produsele din această serie au fost supuse mai multor runde de testare riguroasă. În cadrul acestora luminozitatea maximă de peste 3000-4000 de nits, raportul de contrast mai mare de 1.000:1 și volumul de culoare mai mare de 80% trebuie atinse împreună, în condiții de iluminare de peste 10000 LUX. Aflăm că televizoarele The Terrace au atins performanțe remarcabile în aceste 3 zone cheie.

Astfel ne putem bucura de imagini clare și vii, chiar și în aer liber. Samsung ne amintește că televizoarele de față dispun de tehnologie QLED. Avem și tehnologie Anti-Reflection pentru reducerea reflexiei de pe suprafața ecranului. De asemenea, televizoarele dispun de certificare IP55 pentru rezistență la apă și praf.