realme va lansa un nou televizor pe piață în această lună, un model Android TV de 32 inch cu rezoluție FHD

0
1095
realme

realme, brandul externalizat din Oppo continuă să-și extindă prezența pe piața din India acolo unde pregătește lansarea unui nou televizor. Acest debut vine la scurt timp de la introducerea unor modele 4K de 43 și 50 de inch, dar acum avem de-a face cu o variantă mai accesibilă și cu rezoluție Full HD. Detalii extra aflați în continuare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând așa cum spuneam și mai sus, acest televizor va fi unul Full HD și totodată și mai mic. Se numește realme Smart TV și adoptă o diagonală de 32 inch adică 80 cm. Acesta are debutul programat pentru data de 24 iunie în China și la prima vedere nu se prezintă rău la capitolul design.

realme

Din materialele teaser observăm un televizor cu design cu muchii înguste ale panoului frontal și un look modern. Acest televizor realme are luminozitate de până la 400 nits și acoperă 85% din spectrul de culoare NTSC. Are și tehnologie Chroma Boost Picture Engine pentru imaginii vii și calitate superioară a imaginii. De asemenea, aici vom primi și un sistem audio interesant, cu 4 difuzoare stereo și o putere totală de 24W.

Tot la capitolul audio bifăm suportul Dolby Audio pentru claritate superioară a sunetului livrat. Televizorul va rula Android TV 9 și ne va oferi Chromecast la pachet. Ca aplicații preinstalate avem Netflix, YouTube și Amazon Prime Video. Televizorul va fi vândut via Flipkart în India și prețul îl aflăm pe 24 iunie.

În altă ordine de idei, vă amintesc faptul că pe plan local a debutat recent smartphone-ul Realme GT 5G. Acesta este un flagship killer cu procesor Snapdragon 888, baterie de 4500 mAh cu încărcare la 66W și un design inspirat de mașinile de curse. Are și difuzoare stereo, ecran AMOLED 120Hz și costă doar 2.499 lei cu smartwatch cadou la precomandă.