Realme lansează noi televizoare 4K disponibile în diagonale de 43 și 50 inch, cu suport pentru comenzi vocale hands-free

0
662
Realme

Realme vine cu lansări importante la început de săptămână, odată cu anunțul a noi televizoare Smart 4K. Vorbim despre modele disponibile în variante de 43 și 50 inch cu Dolby Vision și tehnologie Chroma Boost Picture Engine pentru culori vii. Au și certificare TUV Rheinland pentru emisii reduse de lumină albastră, iar mai multe detalii avem în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceste televizoare Realme promit un design bezel-less, cu muchii ce măsoară doar 2.6 mm în jurul ecranului. S-ar ajunge la un raport uriaș corp-ecran de 97.2% dar privind imaginea de mai jos pare că aceste margini sunt ceva mai mari decât indică producătorul. De asemenea, există și o margine inferioară mai groasă, muchiile slim fiind prezente doar pe 3 laturi.

Realme

Noile modele sunt capabile să afișeze 1.07 miliarde de culori și acoperă 83% din spectrul de culoare NTSC, respectiv 90% din DCI-P3. Avem un sistem audio cu 4 difuzoare și putere totală de 24W, dar și acustică Dolby Atmos. Tot la capitolul sunet bifăm prezența tehnologiei DTS Sound System. Televizoarele suportă comenzi vocale hands-free grație unui sistem de 4 microfoane integrat direct în televizor. Acest detaliu ce amintește de noile modele Allview.

Realme

Realme aduce aici 2 GB RAM și 16 GB stocare, un procesor quad-core MediaTek de 1.5 GHz și GPU Mali-G52MC1. Avem Android TV 10.0, Chromecast integrat și suport HDR10. Bifăm și conectivitatea Wi-Fi b/g/n dual-band, Bluetooth 5.0 și Ethernet. Avem 3x HDMI dintre care unul cu suport ARC, 2x USB, SPDIF și DVB-T2.

Aceste noi televizoare ajung pentru început în India la un preț de 316 euro pentru modelul de 43 inch. Cel de 50 inch costă 452 euro. Rămâne de văzut dacă Realme plănuiește extinderea disponibilității acestor televizoare și dacă ele ajung în Europa. Pe lângă televizoare, Realme a anunțat și smartphone-ul numit X7 Max 5G.