Căştile Sony WF-1000XM4 primesc un clip video promoţional; Aflăm noi detalii despre produs

0
1304

Căştile Sony WF-1000XM4 nu au fost străine de scăpări până acum şi iată-le apărând într-un nou clip video promoţional. Asta înseamnă că suntem foarte aproape de debutul acestui produs, o pereche de căşti TWS premium, cu preţ pe măsură. Noile căşti vor avea un procesor nou, custom, V1 şi drivere noi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

V-am mai prezentat scăpări ale căştilor aici. Ni se promite anulare activă a zgomotului, cea mai bună de până acum la Sony, mulţumită unui modul cu feedback dual pentru zgomot, cu mecanime interne şi externe. Clipul prezintă şi o funcţie speak to chat, dar şi un sistem automat de anulare de zgomot adaptivă, cu profiluri pass through şi bazate pe localizare. Astfel, anularea de zgomot va lăsa să treacă voci şi alte sunete considerate permise şi va fi activată sau dezactivată în funcţie de zona în care te afli.

Căştile mai au şi suport pentru standardul de conexiune High-Res Bluetooth, Hi-Res Audio, 360 Reality Audio, dar şi tehnologia de optimizare sonoră DSEE EXTREME. Sony WF-1000XM4 va aduce aceeaşi funcţionalitate hands-free ca şi varianta over ear, Sony WH-1000XM4, inclusiv conexiune dual host şi microfoane care permit trecerea sunetului prin maxilar. Noul set de căşti este certificat IPX4, însemnând că rezistă la stropire. Are şi suport Google Assistant şi Alexa şi ar fi gata să ofere 8 ore de autonomie.

Ajunge la 24 de ore în total cu tot cu cutia de încărcare şi transport. Încărcarea se face via USB-C sau wireless şi avem şi încărcare rapidă (5 minute de încărcare aduc 60 de minute de autonomie). Căştile vor sosi pe bej şi pe negru şi ar costa în jur de 280 de euro.