Samsung Odyssey G9, cel mai performant monitor curbat de gaming din lume este lansat global

0
2903
Samsung Odyssey G9

Pasionații de gaming care nu se uită la buget atunci când vine vorba despre bugetul pe care îl acordă setup-ului PC vor fi încântați să afle că Samsung Odyssey G9 este acum disponibil global. Acesta este cel mai performant monitor curbat de gaming din lume și în această lună debutează la nivel global.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Încă nu avem o listare din partea retailerilor de la noi, dar nu ar trebui să mai dureze mult până îl vom vedea în magazine. Monitorul de față era prezentat în cadrul CES 2020 și se alătură modeluului G7 lansat recent. Bifează câteva aspecte cheie pentru o experiență de gaming superioară.

Samsung Odyssey G9

Aici sunt amintite curbura confortabilă, interacțiunea imersivă și calitatea perfectă a imaginii. Are și certificare TUV Rheinland care atestă performanța monitorului în ceea ce privește curbura și funcția eye comfort. Avem și HDR10+ pe Samsung Odyssey G9, tehnologie Quantum Dot și panou HDR1000.

Samsung Odyssey G9

Suntem informați că monitorul a căștigat și premiul Innovation Awards CES 2020 și că acesta are rezoluție QHD și curbură de 1000R. Vine cu îmbunătățiri noi pentru a îmbunătăți experiența de gaming și diagonala sa ajunge la 49 inch, fiind primul monitor de gaming Dual Quad High-Definition (DQHD: 5120 X 1440 pixeli). Astfel se oferă cea mai profundă și imersivă curbură 1000R din industrie.

Samsung Odyssey G9 are timp de răspuns de 1ms, rată de refresh 240Hz și calitate a imaginii QLED. Oferă și suport NVIDIA G-Sync și un sistem de iluminare futurist cu 52 de culori. Se oferă și 5 opțiuni cu efecte de iluminare. Prețul ajunge la 1.699 dolari ~ 7.330 lei.