Samsung Health ajunge pe televizoare, cu mii de ore de exerciţii de fitness, funcţii de wellness

0
1361

În această perioadă când lumea încă stă închisă în casă, protejându-se de pandemie şi neavând ce să facă în lipsa restaurantelor şi destinaţiilor turistice, mulţi se întorc spre fitness. Acum există o nouă modalitate de a face sport ghidat de Smart TV, care tocmai a primit aportul Samsung Health. Această platformă ajunge pe televizoarele inteligente Samsung, lucru anunţat de Samsung încă de la CES 2020.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Platforma plusează şi cu conţinuturi pentru cei care îşi petrec ore bune făcând sport, cu exerciţii de la Jillian Michaels, Fitplan, Calm şi mulţi alţii. Samsung Health a ajuns şi pe televizoarele Samsung inteligente din 2020. Peste 5000 de ore de fitness şi conţinuturi de wellness sunt acum accesibile, alături de 250 de video-uri cu rol de ghid şi instrucţiuni. Platforma Samsung de sănătate şi fitness se sincronizează cu telefoanele companiei, pe ceasuri şi acum şi pe televizoare.

Poţi să îţi păstrezi acelaşi cont care arată cât ai alergat în ultima lună cu ceasul la mână, dar şi ce greutate aveai acum un an şi câtă apă bei într-o zi. Posesorii de smart TV-uri pot şi să creeze conturi Samsung Health de la zero pentru ei şi membrii familiei. În funcţie de preferinţe, greutate şi alţi metrici vor primi diferite recomandări de exerciţii fizice. Puteţi alege între Yoga, Zumba, HIIT, plus o sumedenie de alte activităţi.

Puteţi chiar să aveţi remindere date de televizor, care să vă atragă atenţia că e momentul să vă mişcaţi. Calm este un lider global în zona de sănătate şi welness, care se ocupă cu fitness-ul metal. Include o sumedenie de aplicaţii şi servicii de mindfullness, meditaţie, conţinuturi care te ajută să adormi şi toate ajung gratuit pe televizoarele Samsung. Oferă chiar şi poveşti şi programe de meditaţie înainte de culcare.

Voci familiare de la Hollywood ca Matthew McConaughey său Stephen Fry îţi pot spune poveşti cu un ton calm pentru a te adormi. Există şi variante pentru cei mici.