Acer Swift 5 primește o variantă actualizată; Ultrabook de sub 1 kg cu ecran de 14 inch și 16 GB RAM

0
849
Acer Swift 5

În cadrul evenimentului Next@Acer transmis live acum câteva zile cei de la Acer au anunțat o multitudine de noi produse, multe dintre acestea fiind laptop-uri. V-am vorbit despre modelele de gaming Predator, iar astăzi vă aducem detalii despre ultrabook-ul Acer Swift 5 pe care îl vedeți mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este un laptop office pentru productivitate on-the-go și se remarcă prin greutatea scăzută și talia mică. Noul model Acer Swift 5 2020 are o grosime de doar 14.99 mm și greutatea sa este de sub 1 kg. Vine echipat cu noi procesoare Intel ce integrează soluții grafică pe arhitectură Intel Xe.

Pentru cei care vor un extra la nivel de performanță grafică există posibilitatea de upgrade la o placă video GeForce MX350, dar chiar și așa nu e cazul să vă așteptați la rezultate mari în materiie de gaming. Laptop-ul aduce până la 16 GB RAM LPDDRAX și până la 1 TB stocare PCIe SSD.

Acer Swift 5

Acer Swift 5 dispune de un ecran tactil IPS de 14 inch cu rezoluție FHD. Acoperă 72% din spațiul de culoare NTSC și vine cu muchii ultra înguste ale panouului frontal. Ajunge astfel la un raport corp-ecran de 90% și aflăm că sticla Gorilla Glass aplicată peste ecran oferă protecție antimicrobian.

Acer Swift 5

Opțional veți putea alege ca și trackpad-ul și tastatura să ofere o protecție similară antimicrobiană. Mai aflați că laptop-ul de față are o balama specială care îl ridică puțin față de suprafață. Astfel tastatura să fie într-o poziție mai ergonomică și ca răcirea să fie îmbunătățită. Avem și baterie de 56 Wh pentru autonomie pentru o zi întreagă de muncă.

Preț și disponibilitate Acer Swift 5

Potrivit Acer după o alimentare de 30 minute se ajunge la 4 ore autonomie. Pe partea de conectivitate bifăm USB-C, Thunderbolt, USB 3.2 Gen 2, Wi-Fi 6 și Bluetooth 5. Acer Swift 5 are și scanner de amprente și costă 1.099 euro în varianta de bază. Lansarea este programată pentru luna octombrie.