Prezentare Acer Nitro: Mouse de gaming accesibil cu 6 nivele DPI, iluminare LED și greutate ajustabilă

0
1537
Acer Nitro

Pe lângă laptop-uri am mai testat în această perioadă și un mouse de gaming de buget, poate chiar cel mai bun model pentru cei care nu vor să cheltuie prea mult. Este vorba despre Acer Nitro – un mouse de gaming cu design tare arătos, finisaj mat și multe butoane pentru experiențe de gaming complete. Ce rezervă acest model și impresii aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Unboxing și design Acer Nitro

Cutia în care sosește mouse-ul de gaming Acer Nitro este foarte simplă, cu accente roșii și care oferă un preview al design-ului pe care îl adoptă produsul. Veți găsi la interior pe lângă mouse și o serie de manuale de utilizare, printre care un ghid rapid.

Acer Nitro

Ca design acest mouse îmi amintește de seria Transformers prin prisma orificiilor din zona frontală sub forma unui vizior de cască. Are un look agresiv, tipic pentru segmentul de gaming și formatul său este potrivit atât pentru o palmă mai mare, cât și pentru o palmă mai mică.

Acer Nitro

Finisajul carcasei este unul mat care asigură un grip mai bun și certitudinea că mouse-ul nu vă va aluneca din mână în timpul sesiunilor alerte de gaming în care orice mișcare vă poate costa viața personajului în pielea căruia sunteți.

Specificații

Acest mouse de gaming vine cu un cablu de 1.5 m, mecanism optic și un senzor de 4000 DPI. Are iluminare LED care se schimbă în funcție de nivelul DPI setat și care are un efect de tip breathing – respirație. Sunt 8 butoane oferite aici, de la click stânga, click dreapta, buton central scroll. Avem și butoane pentru ajustare DPI, două butoane laterale în stânga și un buton Burst Fire (x3).

Acer Nitro

Ce face acest din urmă buton este să să ne permită să tragem succesiv rapid de 3 ori cu un singur click. Lista de dotări nu se oprește aici pentru că Acer Nitro are și greutate ajustabilă. La interior sunt incluse 4 greutăți a câte 5 grame, total 20 grame. Acestea se pot adăuga sau înlătura pentru a customiza experiența după preferințe.

Cât despre nivelurile DPI, acestea sunt 6 la număr și detalii despre fiecare în parte aveți mai jos:

  • 1000 DPI: culoare predominantă roșu
  • 1500 DPI: culoare predominantă albastru
  • 2000 DPI: culoare predominantă verde
  • 2500 DPI: culoare predominantă cyan
  • 3000 DPI: culoare predominantă galben
  • 4000 DPI: culoare predominantă violet

Impresii

Am folosit acest mouse de gaming intitulat Acer Nitro pentru mai mult de o săptămână și nu doar în gaming. L-am folosit și pentru task-uri de zi cu zi, precum browsing web și navigare. Mi-a plăcut tare mult design-ul adoptat, dar și finisajul mat. Această caracteristică asigură faptul că mouse-ul nu îți va aluneca din mână atunci când ai nevoie de concentrare maximă și ai palma transpirată. Nu avem cel mai mare nivel DPI aici, dar își face treaba pentru ca răspunsul în jocuri să fie unul rapid. Iluminarea LED a fost de mare efect.

Mai mult de atât am apreciat și faptul că greutatea se poate ajusta, un element care în gaming contează foarte mult. Știu mulți prieteni gameri avizi pe PC care ar aprecia această caracteristică pe care nu multe mouse-uri o oferă. În zona de neajunsuri, ce pot spune este că mi-a lipsit a fost un software din care să pot customiza iluminarea LED. Ar fi fost un bonus dar chiar și așa pachetul livrat sună tare bine.

Preț și disponibilitate Acer Nitro

Mouse-ul de gaming Acer Nitro este disponibil deja pe plan local și costă aproximativ 130 lei. Pentru această sumă veți primi un mouse gata de acțiune în cele mai solicitante jocuri de pe PC. Aveți parte de confort, precizie și control asupra unor elemente precum greutatea, ceva ce nu prea am văzut în această zonă de preț.

Îl găsiți în oferta următorilor retaileri: