Samsung lansează primul ecran cinematografic LED 3D din lume: Samsung Cinema LED 3D

0
996

Pentru cine vrea să îşi modernizeze cinematograful de mall sau cine are banii lui Puff Daddy şi are cinema acasă, Samsung a prezentat un nou ecran cinematografic azi. E vorba despre o premieră: primul ecran LED 3D de cinema, despre care aflăm mai multe mai jos.

Publicitate

Samsung Cinema LED 3D e numele produsului, care a debutat în cadrul ISE 2018 (Integrated Systems Europe), cea mai mare expoziţie de display-uri din Europa. Samsung avea deja succes cu Cinema LED-urile clasice şi acum a trecut la 3D, deşi moda tridimensionalului a cam apus, în favoarea rezoluţiilor mai ridicate. Ceea ce vedem aici este un produs oferit ca alternativă cinematografelor care încă folosesc proiecţii pe film.

Samsung afirmă că purtarea de ochelari 3D la actualele cinematografe poate produce o scădere a luminozităţii cu o treime faţă de filmele 2D. Rezoluţia scade la jumătate aparent, iar soluţia sa rezolvă toate problemele. Ca atare un Cinema LED 3D nu face compromisuri la rezoluţie sau luminozitate. O altă plângere a celor care merg la filme 3D este uşoara ameţeală resimţită la secvenţele de acţiune.

Aceasta nu este prezentă aici, pentru că noul panou pastrează nivelul de iluminare, are unghiuri largi de vizualizare şi este prietenos cu ochii privitorilor. Deocamdată ştim că reţeaua chineză Wanda Cinemas a cumpărat în masă panouri Samsung Cinema LED şi aşteptăm să vedem mişcări şi pe piaţa europeană.