HP anunţă noi modele de laptopuri EliteBook, cu protecţie a webcamului pentru intimitate

1
990

După modelul Lenovo, HP a anunţat noi laptopuri din gama EliteBook, care vin cu protecţie specială pentru webcam, pentru extra intimitate a utilizatorului. E vorba despre noile unităţi HP EliteBook 800, care vin cu un design premium asociat până acum seriei EliteBook 1000.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

HP Elitebook 800 G5 este o serie mid level comercială, de laptopuri care vin imediat sub zona flagshipurilor. Designul e pe bază de carcasă din aluminiu, cu muchii înguste ale ecranului IPS. La interior găsim procesoare Intel Core de generaţie a opta, iar HP afirmă că acesta este cel mai subţire notebook de 14 inch de pe piaţă, cel puţin în zona celor cu grafică OK (AMD Radeon RX540 aici).

Autonomia ar trebui să fie de aproximativ 14 ore, iar terminalul vine cu suport pentru HP Fast Charge, care asigură 50% încărcare după 30 de minute de alimentare. Elitebook 800 5G vine cu porturi USB Type-C, Thunderbolt 3, un conector dock ultrasubţire, RJ-45 şi HDMI, deci are o conectivitate super generoasă. Mai adaugăm şi un cititor de carduri pe listă.

La bord se află un al treilea microfon, în spatele ecranului şi poate fi folosit pentru anularea zgomotului de fond, în mod conferinţă. Avem şi webcam pentru Skype, scanner biometric de amprente şi Windows Hello. Camera lui Elitebook are un shutter fizic, care o acoperă la nevoie. Preţul de pornire este de 1029 dolari şi avem la bord între 128 şi 256 GB SSD sau până la 512 GB M.2 SATA FIPS.

Primim şi variante 4K cu diagonală de până la 15.6 inch şi în ciuda faptului cĂ RAM-ul nu e listat nicăieri, cred că sărim de 16 GB la versiunile de top.