Samsung HT-BD2, sistemul tau Home Cinema cu player Blu-ray

0
2818

Samsung HT-BD2 este un sistem Home Cinema Blu-ray care rivalizeaza cu Panasonic SC-BT100, oferind suport 1080p, dar si un sistem de difuzoare 7.1 in plus fata de rivalul sau. Puteti achizitiona acest sistem Home Cinema la pretul de 884 de euro, dar ati face bine sa aruncati o privire pe urmatoare specificatii si dotari.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflam ca playerul Blu-ray inclus este un model Profile 1.0, ceea ce inseamna ca ii lipsesc cocedurile audio si video secundare necesare pentru feature-ul picture-in-picture. Daca nu puteti trece pe acest defect, va veti consola cu decodoare audio performante pentru sunet Dolby True HD, DTS HD Master Audio, DTS HD High Resolution Audio si Dolby Digital Plus. De asemenea, pe lista de specificatii se afla si suport pentru Dolby Digital, DTS si Pro Logic llx.

Toata procesarea si amplificarea se petrece in unitatea principala a sistemului, care are un output impresionant de 1100W, cu 135W pe canal si 155 pentru subwoofer. In ce priveste conectivitatea, sistemul soseste cu un output HDMI 1.3 (suport 1080/24p) plus suport HDMI CEC, outputuri component si composite video, 2 inputuri optical digital audio si un port LAN, care poate fi folosit pentru update-uri de firmware. Din pacate nu exista inputuri HDMI, astfel ca nu puteti folosi sistemul pentru playback prin intermediul altor surse HD.

Fiindca tot suntem la capitolul defecte, trebuie sa semnalam lipsa porturilor USB si a sloturilor pentru carduri de memorie, dar si a unui dock pentru iPod. Difuzoarele frontale si cele pentru surround au o inaltime de 1.3 metri si sosesc impreuna cu un subwofer in forma de cub, toate fiind montate pe suporturi de plastic. Daca lipsurile acestui sistem nu va vor deranja, in ce priveste conectivitatea si cateva feature-uri, atunci veti descoperi un raport excelent calitate-pret si un produs care ofera o calitate a imaginii si sunetului incredibila, fata de produsele similare ale rivalilor sai.

Sursa