Samsung Galaxy Buds+ debutează oficial: pereche de căşti cu woofer şi tweeter

0
639

Samsung a anunţat 4 telefoane de top pe 11 februarie la conferinţa Unpacked, dar a adus şi o nouă pereche de căşti acolo. E vorba despre Samsung Galaxy Buds+, care vor fi oferite ca bonus celor care precomandă un S20 în perioada următoare. Căştile aduc autonomie sporită şi două unităţi speaker faţă de predecesor.

Publicitate

Cele două unităţi speaker sunt un woofer şi un tweeter, o noutate pe căştile Samsung. Galaxy Buds+ dispune de tuning AKG şi 3 microfoane, dar în mod inedit fără anulare activă a zgomotului de fond. Există totuşi o anulare standard de bază, dar şi o funcţie care îi permite sunetului ambiental să treacă şi să ajungă la urechea ascultătorului. E util să auzi dacă te strigă cineva pe stradă sau un claxon care îţi poate salva viaţa. Fiecare casă aduce o baterie de 85 mAh, faţă de cea de 58 mAh de pe Galaxy Buds.

Şi acea cutie de transport şi încărcare are o baterie mai mare. Din ce am înţeles de la Samsung, căştile oferă 11 ore de playback muzical, iar la pachet cu acea cutie de alimentare se ajunge la 22 ore. În plus, avem parte şi de încărcare rapidă: 3 minute de alimentare înseamnă 60 de minute de playback. Putem prelua şi apeluri telefonice şi există conexiune Bluetooth cu telefoanele cu iOS şi Android. Va exista şi o aplicaţie specială cu opţiuni Galaxy Buds+ şi primim şi integrare cu Google Assistant.

Căştile vin pe negru, alb, roşu şi albastru şi au certificare IPX2, pentru rezistenţa la transpiraţie şi stropire. Se controlează prin gesturi tactile şi costă 170 de euro. Vor putea fi cumpărate de pe 14 februarie.