Samsung anunță lansarea lui QX2 – un televizor de gaming cu HDR10+ și refresh rate de 120Hz

0
1640
Samsung

Piața dispozitivelor de gaming a explodat pe timp de pandemie, cererea crescând serios pe măsură ce am fost obligați să stăm în casă. Multe companii au intrat în acest segment, iar firme cu renume precum Samsung au continuat să aducă pe piață asemenea produse. De curând a lansat și un televizor de gaming numit QX2 și disponibil momentan doar pe piața din China.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acesta este cunoscut sub numele complet de “Samsung QX2 Ultra-thin Gaming TV“, iar lansarea în China nu este o coincidență, aceasta fiind cea mai mare piață pentru produsele de gaming. Televizorul dispune de un panou cu rată de refresh de 120Hz și dispune de suport HDR10+. Poate ajusta astfel informații relevante la nivel de culori și luminozitate, oricând în raport cu scena redată în timp real.

Samsung

Avem parte de certificare AMD FreeSync Premium, latență scăzută de 5.8ms și compensare pentru framerate-uri slabe. Televizorul Samsung QX2 a bifat mai multe certificări pentru a fi numit “display de gaming” și ne mai oferă și interfață HDMI 2.1. Are procesor Quantum Dot 4K și suport ultra-wide game pentru imagini afișate în aspect 21:9 sau 32:9 pentru experiențe de gaming ideale.

Samsung

Televizorul are corp cu grosime de doar 27mm. Vine cu un sistem audio de 20W + integrare pentru control vocal via Bixby AI. Integrează și un hub IoT astfel că poate fi utilizat pentru controlul altor gadget-uri smart home.

Preț și disponibilitate Samsung QX2:

Prețul este de 1.069 dolari pentru varianta de 55 inch și ajunge la 1374 dolari pentru cel de 65 inch. Există de asemenea și varianta de 75 inch pe care doritorii o pot cumpăra pentru aproximativ 2290 dolari. Televizorul de gaming Samsung este disponibil la precomandă cu o pereche de căști wireless Samsung cadou. Se oferă cadou și 1x TV Box Tencent Aurora și un voucher de 45 dolari pentru achiziții virtuale.

Cel mai probabil acest televizor va rămâne exclusiv pentru piața chineză.