Corsair a lansat un mouse cu rată de răspuns de 8000 Hz și o tastatură mecanică; Noile periferice sunt dedicate gamerilor profesioniști

0
1150
Corsair
Corsair a lansat un mouse cu rată de răspuns de 8000 Hz și o nouă tastatură; Noile periferice sunt dedicate gamerilor profesioniști

Corsair este un producător cunoscut mai mult pentru componentele sale hardware. Totuși, producătorul a lansat astăzi un mouse și o tastatură mecanică, ambele fiind dedicate gaming-ului profesional. Avem detalii despre acestea mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Perifericele fac parte din seria Champion, calitatea lor ridicându-se la nivelul celor mai mari campionate de eSports din lume. Sabre Pro și Sabre RGB Pro sunt doi noi mouși de gaming care împărtășesc aceleași specificații. Corsair a dorit totuși să ofere o variantă și celor care nu agreează luminile RGB.

Corsair Sabre (RGB) Pro

În mod inedit, noul mouse de la Corsair are o rată de răspuns de 8000 Hz. Se pare că acest lucru este posibil prin integrarea tehnologiei Corsair Axon, iar rata este de 8 ori mai ridicată față de un mouse convențional. Mouse-ul prezintă 6 butoane dezvoltate de Corsair în colaborare cu campionii eSports din echipe precum Team Secret, Vitality și Envy. Singura diferență dintre versiune RGB și cea non-RGB ar fi greutatea. Varianta RGB are 74 de grame, în timp ce versiunea non-RGB cântărește doar 69 de grame. Moușii prezintă cabluri lungi de 2.1 metri, au 18.000 DPI, iar cele 6 butoane se pot programa facil.

Mouse-ul Corsair Sabre este disponibil pentru suma de 50 de lire (RGB), respectiv 45 de lire, versiunea non-RGB.

K70 RGB TKL

Asemeni mouse-ului, noua tastatură mecanică sosește cu tehnologie Axon Hyper, beneficiind de rata de răspuns de 8000Hz. Tastele se pot regla, astfel încât cursa poate ajunge până la 1.2 mm, iar tastatura prezintă butoane media dedicate și o zonă tactilă pentru reglarea volumului media.

 

Are 8 MB de memorie internă pentru a salva configurările și comenzile macro, iar în spate observăm un cablu USB C – USB A pentru conectarea la PC. Lângă acest cablu regăsim și un switch special care comută între modul standard și cel de competiție. Activând acest mod, efectul RGB rămâne static, pentru a nu deranja jucătorul în timpul meciurilor. Noua tastatură este disponibilă momentan doar în SUA pentru suma de 139 USD.