Uncharted și viitoarele titluri Spider-Man vor ajunge pe Netflix, ca parte a unui parteneriat încheiat cu Sony Pictures

0
1651
Netflix

Puternic afectat de pandemie a fost și sectorul industriei de film, acolo unde închiderea sălilor de cinema a adus pierderi uriașe pentru toate părțile implicate. Asta a condus și la lansarea filmelor pe platforme de streaming, iar acum Netflix anunță o veste care îi va bucura pe clienții săi. Mai multe detalii avem în rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Descoperim faptul că Netflix va primi drepturi exclusive pentru streaming-ul viitoarelor producții Sony Pictures. Printre acestea se numără și viitoarele filme din franciza Spider-Man, dar și Uncharted. Vorbim aici despre un acord încheiat între cele două părți, unul ce implică difuzarea pe Netflix a filmelor ce se vor lansa începând cu 2022.

Printre alte titluri care vor ajunge pe platforma de streaming avem și blockbuster-ul Morbius. Apare și și sequel-ul lui Spider-Man: Into the Spider-Verse. Tot pe Netflix vom vedea și următorul Venom și alte viitoare producții precum un nou Jumanji și un film nou din franciza Bad Boys. De asemenea, acordul acoperă și difuzarea unor filme mai vechi din catalogul Sony. Pentru moment nu avem detalii despre ce titluri mai vechi este vorba.

Aflăm că Sony Pictures va furniza către Netflix filme vizate direct pentru lansarea în regim de streaming. Vor sosi și filme care ulterior vor fi licențiate pentru streaming. De asemenea, Netflix s-a angajat să producă o parte dintre aceste filme pe durata contractului de colaborare.