Huawei prezintă noile televizoare Smart Screen V Series cu acustică Devialet, HDR, webcam

0
961

Huawei îşi continuă expansiunea, lansând o nouă gamă de televizoare, generaţia 2021. Se numeşte Smart Screen V Series 2021 şi se remarcă prin muchii înguste şi acustica Devialet. Vedem şi un webcam avansat în zona superioară şi toate detaliile le găsiţi mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Seria Smart Screen include de fapt 3 sub serii: X, V şi S. Toate noile modele au tehnologie de top, acustică la nivel de cinema şi HarmonyOS la bord. Huawei Smart Screen V 2021 este gama flagship, care vine în variante de 55 inch, 65 inch, 75 inch şi 85 inch. Televizoarele păstrează designul modelelor V Series de generaţie trecută şi aduc şi o cameră pop up sus.

Aceste TV-uri au o ramă metalică pe bază de aliaj din aluminiu, cu finisaj brushed metal elegant. Este folosită şi o fâşie lucioasă de oţel inoxidabil de 0.3 mm grosime pentru a combina soundbar-ul şi speakerul într-un singur dispozitiv. Luminozitatea ajunge la 1000 de nits pe cele mai mari modele, iar cel de 85 inch are retroiluminare Direct Lit Matrix Partition, cu 168 de partiţii, pentru un control mai flexibil asupra iluminării. Avem şi tehnologie Brightness Control Pro, care îmbunătăţeşte contrastul imaginii, ajustând luminozitatea pentru fiecare cadru.

Huawei Smart Screen V Series vine cu refresh rate de 120 Hz, tehnologie Huawei “fast and smooth”, care îmbunătăţeşte modul în care arata clipurile la frame rate redus şi le dă un boost pentru a evita stuttering-ul. Acestea sunt şi primele modele din lume cu certificare HDR Vivid. Fiecare cadru dintr-un film are metadata propriu, iar HDR Vivid optimizează luminozitatea, contrastul şi culoare în funcţie de acel metadata.

La bord găsim un procesor Honghu 818 quad core, cu nuclee Cortex A53 şi A73, iar camera pop up este una ultrawide de 24 MP, cu AI şi videoconvorbiri Full HD. De acustica se ocupă Devialet şi avem un subwoofer ultrasubţire integrat, cu distorsionare scăzută. Există şi un mod special Devialet de utilizare şi surround 3D.

Rulează HarmonyOS, aduce o telecomandă cu un tag NFC şi control tactil. Iată preţurile variantelor de televizoare:

  • 55 inch: 704 euro
  • 65 inch: 1025 euro
  • 75 inch: 1793 euro
  • 85 inch: 2819 euro